K E I K A T      M A R A      R O M U   &   R A N D O M      J U L K A I S U T      I T E T A I D E     K E L T A I N E N   T A L O

K A N S A N K I O S K I

ROMU & RANDOM


Romu & Random on joulukuussa 2018 perustettu kansankioski, kohtaamiskerho, taidetila, soittokellari, puuhapaja ja kaikkee mitä se haluaa milloinkin olla. Tilana toimii symppis kivijalka Satamakadulla Tampereella. Bonuksena hämyinen kellaritila, josta löytyy soittimia joita SAA SOITTAA! Tavoitteena on luoda yhdessä ennakkoluulottomasti monipuolista kansankulttuuria, tarjota paikallista taidetta, musaa ja käsitöitä sekä rakentaa samalla kiinnostavampaa ja inhimillisempää keskustaa. Puolivahingossa määrittelemme uudelleen julkisen, kaupallisen tilan arvoja ja toimintaperiaatteita.

Kansankioski on ennen kaikkea välittämistä; niin läheisistä kuin luonnosta. Se on kannanotto ylikaupallisuuteen, kertakäyttökulttuuriin ja ihmisten eriarvoisuuteen. Se on oodi yhteisöllisyydelle, henkiselle hyvinvoinnille, kansankulttuurille ja kierrätykselle.

Romu & Random on muuntautuva yhteisötaideteos, kansalaisaktivismia ja rakkautta omaehtoiseen, tinkimättömään puuhasteluun. Tuu ja tee paikasta sun näköinen!


Seuraa tapahtumia sivulta facebook.com/romuetrandom


Romu & Random +++ Satamakatu 3 +++ romuetrandom(at)gmail.com